Sensibility les 3

 

 

Dit is het eindresultaat:

Download de gradient hier.

Download VM Extravaganza hier.

Gebuik een tube naar keuze . Je kan mooie vinden bij Ann's anime tubes en Doziäbar.

Gebruik een font naar keuze of scriptina.

 

1: Open je tube. Shift+d om een copie te maken en sluit het orgineel. Wijzig het formaat van de langste zijde naar 300 pixels. Bewerken/kopiëren.

2: Open een nieuwe afbeelding van 400x400 pixels met transparante achtergrond. Bewerken/plakken/als nieuwe laag. Noem deze laag spiegel en dupliceer hem 2x. Noem deze tube1 en tube2. Zet dan deze 2 lagen uit.

3: Maak de laag spiegel actief. Effecten/insteekfilters/VM Extravaganza - shoutin'!..., met de volgende instellingen:

4: Zet je voorgrond kleur op de bijgelverde gradient S-JB-Mirror, hoek 90, herhaling 0. Selecties/alles selecteren. Selecties/zevend. Selecties/niet zwevend. Druk op delete en vul de selectie met je gradient. Laat de selectie in tact.

5: Effecten/3d-effecten/slagschaduw: verticaal 0, horizontaal 2, dekking 70, vervaging 5 en kleur zwart. Selecties/omkeren.

6: Maak de laag tube1 actief. Wijzig het formaat naar 75%. Verplaats het naar de juiste plaats en druk op delete. Hef de selectie op. Zet de laag dekking in je lagen palet op ongeveer 50%. Je kan nu de mengmodus in je lagen palet op vermeningvuldigen zetten of op normaal laten staan.

7: Maak de laag tube 2 actief. Wijzig het formaat naar 75%. Afbeedling/spiegelen en verplaats het naar de juiste plaats.

8: Effecten/3d-effecten/slagschaduw: Verticaal 0, horizontaal 2, dekking 40, vervaging 5 en kleur zwart.

9: Voeg een nieuwe vectorlaag toe en noem deze tekst. Kies voor de omlijning zwart en voor de vulling een kleur uit je tube.

10: Roteer de tekst en plaats hem in de positie dat jij hem hebben wilt. Ga naar je lagen palet en klik met rechts op de vector laag en kies voor omzetten naar raster laag.

11: Herhaal stap 8.

12: Voeg de zichtbare lagen samen. Ctrl+c. Ctrl+v.

Sla je tag nu op als .jpg.


 

-hugs-

Jac